Апартмани “Во Извор“

Апартмани “Во Извор“

Вгезден во прегратките на познатите Вевчански извори, во белината на пенливите води кои ти го одземаат здивот и ти ја полнат душата заедно со мирисот на дивите јаготки и горското цвеќе – ете тука, во “Рајот“, се наоѓа ресторанот “ВО ИЗВОР“. Ресторанот ,,Во Извор“...
Апартмани Шутиноски

Апартмани Шутиноски

Во ненаметлив спој со својата околина апартмани Шутиноски ви нудат спој со модерното и рустикалното.Секоја соба е со сопствено купатило,ТВ,интернет и заедничка кујна.Располага со пет двокреветни соби.За време на вашиот престој ќе бидете вдаховени со убавината која...