Во ненаметлив спој со својата околина апартмани Шутиноски ви нудат спој со модерното и рустикалното.Секоја соба е со сопствено купатило,ТВ,интернет и заедничка кујна.Располага со пет двокреветни соби.За време на вашиот престој ќе бидете вдаховени со убавината која може да ја создаде само природата,автентичната архитектура,традиционалната кујна,домашно вино со традиција,вевчанските извори и многу цркви. Во секое време може да побарате помош од водич

Апартманите се наоѓаат на 200 метри од централното јадро на Вевчани и претставува одлично место за ноќевање, одмор и релаксација.