Вгезден во прегратките на познатите Вевчански извори, во белината на пенливите води кои ти го одземаат здивот и ти ја полнат душата заедно со мирисот на дивите јаготки и горското цвеќе – ете тука, во “Рајот“, се наоѓа ресторанот “ВО ИЗВОР“.

Ресторанот ,,Во Извор“ располага  со 4 двокреветни супер  модерно опремени соби за ноќевање.