Предновогодишна работилница со дечињата од Јоуддг Планински Цвет Вевчани
Новогодишни честитки, лампиони и украси со мотиви од природата беа производ од рацете на прекрасните дечиња. 🌿 🎀🦌
Изработените дела ќе бидат изложени на нивниот новогодишен базар во Вевчани.🎁🎄
Голема благодарност до дечињата, вработените и родителите за одвоеното време и труд.