Апартмани “Вила Алула“

Апартмани “Вила Алула“

Вилата од Алула е нов објект со интересна архитектура кој се наоѓа во центарот на Вевчани. Ги нуди сите хотелски услуги за пријатен одмор, од лусузно сместување, убава храна и пијалоци  ресторанот, па се до организирани посети на познати локации и планински врвови. Во...
Апартмани Шутиноски

Апартмани Шутиноски

Во ненаметлив спој со својата околина апартмани Шутиноски ви нудат спој со модерното и рустикалното.Секоја соба е со сопствено купатило,ТВ,интернет и заедничка кујна.Располага со пет двокреветни соби.За време на вашиот престој ќе бидете вдаховени со убавината која...
Апартмани “Во Извор“

Апартмани “Во Извор“

Вгезден во прегратките на познатите Вевчански извори, во белината на пенливите води кои ти го одземаат здивот и ти ја полнат душата заедно со мирисот на дивите јаготки и горското цвеќе – ете тука, во “Рајот“, се наоѓа ресторанот “ВО ИЗВОР“. Ресторанот ,,Во Извор“...
Пансион Премиер

Пансион Премиер

Пансионот Премиер  e  нов  сместувачки објект лоциран во самиот  центар на Вевчани, комплетно oпремен и уреден во најсовремен стил . Располага со 9 двокреветни соби со балкон  ,опремени со комплет тоалет со туш кабина ,клима уред ,тв,интернет,а во четири од нив има и ...
Апартмани “Пупинова Куќа”

Апартмани “Пупинова Куќа”

Пупинова куќа покрај ресторантскиот и музејски капацитет, располага со капацитет и нуди услуги за сместување. Трите соби со кои располага угостителскиот објект  се уредени во традиционален македонски стил и во комбинација со ресторанскиот дел претставува одлична...