Ресторан Домаќинска Куќа

Ресторан Домаќинска Куќа

Ресторанот Домаќинска куќа е лoциран на стотина метри од прочуените Вевчански извори. Традиционалниот Македонски амбиент ресторанот го први единствен не само во Охридско -Преспанскиот регион туку и пошироко. Во ресторанот можете да ги вкусите домашната пита, проја,...
Ресторан “Во Извор”

Ресторан “Во Извор”

Добредојдовте на единствената и неповторлива локација:на врутокот,на избликот,на пенеењето , на клокотот, на првотекот, на здивот на Вевчанските извори! Ви посакуваме чудесни доживувања и пријатни чувства непосредно преку глетка,жубор и допир со брзите речни води!...
Апартмани “Пупинова Куќа”

Апартмани “Пупинова Куќа”

Пупинова куќа покрај ресторантскиот и музејски капацитет, располага со капацитет и нуди услуги за сместување. Трите соби со кои располага угостителскиот објект  се уредени во традиционален македонски стил и во комбинација со ресторанскиот дел претставува одлична...
Пансион Премиер

Пансион Премиер

Пансионот Премиер  e  нов  сместувачки објект лоциран во самиот  центар на Вевчани, комплетно oпремен и уреден во најсовремен стил . Располага со 9 двокреветни соби со балкон  ,опремени со комплет тоалет со туш кабина ,клима уред ,тв,интернет,а во четири од нив има и ...
Апартмани “Вила Алула“

Апартмани “Вила Алула“

Вилата од Алула е нов објект со интересна архитектура кој се наоѓа во центарот на Вевчани. Ги нуди сите хотелски услуги за пријатен одмор, од лусузно сместување, убава храна и пијалоци  ресторанот, па се до организирани посети на познати локации и планински врвови. Во...