Апартмани “Пупинова Куќа”

Апартмани “Пупинова Куќа”

Пупинова куќа покрај ресторантскиот и музејски капацитет, располага со капацитет и нуди услуги за сместување. Трите соби со кои располага угостителскиот објект  се уредени во традиционален македонски стил и во комбинација со ресторанскиот дел претставува одлична...
Пансион Премиер

Пансион Премиер

Пансионот Премиер  e  нов  сместувачки објект лоциран во самиот  центар на Вевчани, комплетно oпремен и уреден во најсовремен стил . Располага со 9 двокреветни соби со балкон  ,опремени со комплет тоалет со туш кабина ,клима уред ,тв,интернет,а во четири од нив има и ...
Апартмани “Вила Алула“

Апартмани “Вила Алула“

Вилата од Алула е нов објект со интересна архитектура кој се наоѓа во центарот на Вевчани. Ги нуди сите хотелски услуги за пријатен одмор, од лусузно сместување, убава храна и пијалоци  ресторанот, па се до организирани посети на познати локации и планински врвови. Во...
Апартмани “Во Извор“

Апартмани “Во Извор“

Вгезден во прегратките на познатите Вевчански извори, во белината на пенливите води кои ти го одземаат здивот и ти ја полнат душата заедно со мирисот на дивите јаготки и горското цвеќе – ете тука, во “Рајот“, се наоѓа ресторанот “ВО ИЗВОР“. Ресторанот ,,Во Извор“...
Апартмани Шутиноски

Апартмани Шутиноски

Во ненаметлив спој со својата околина апартмани Шутиноски ви нудат спој со модерното и рустикалното.Секоја соба е со сопствено купатило,ТВ,интернет и заедничка кујна.Располага со пет двокреветни соби.За време на вашиот престој ќе бидете вдаховени со убавината која...